Deel deze pagina

Inspiratiesessie over de samenwerking wijkteams en onderwijs

Samen voor het gezin #hoedan? 

Die ene professional die je onthoudt …. 
Met wie het samenwerken als vanzelf gaat … 
Daar waar de samenwerking soepel gaat, ook als het schuurt … 
Je krijgt er energie van … 

Samen voor het gezin

In de inspiratiesessie kijken we naar de relatie tussen wijkteam- en onderwijsprofessionals. Samen heb je als doel een gezonde en gelukkige jeugd voor kinderen en jongeren in samenwerking met hun opvoeders. Interprofessioneel samenwerken is hét middel om dit te bereiken. Een middel dat we eens beter gaan bekijken. 

Energie

Tijdens de inspiratiesessie krijgt je de kans om te kijken welke elementen jou energie geven in de samenwerking. Wat werkt voor jou en wat kun je geven? Maar ook wat betekenen vertrouwen en elkaar leren kennen nu echt in de praktijk? Wie zijn nodig en wat vraag je van en aan elkaar? We zoeken samen naar die ene actie om jouw samenwerking weer te verdiepen. 

Praktijk

Anja Verwoerdt, orthopedagoog-generalist NVO, GZ-psycholoog (K&J) en voormalig onderwijsprofessional, vertelt ons meer over verwachtingen, loyaliteit en het samenbrengen van verschillende perspectieven. Ook vertellen professionals hoe zij de interprofessionele samenwerking in de praktijk vormgeven. Gespreksleider is Chaja Deen, expert onderwijs bij het NJi.

Zo inspireren we jou om de samenwerking met partnerorganisaties te versterken en waar nodig een nieuwe impuls te geven. Werk jij in het onderwijs, bij een wijkteam of bij de gemeente? Kom dan naar de online inspiratiesessie op 3 november van 15.15 -16.30 uur.  

Meer Informatie

Voor meer infomatie kunt u contact met ons opnemen